זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. מתכונים דומים: אורז בר ותבשיל בקר, אורז בר ותבשיל חזיר, ו תבשיל אורז בר.
הוראות
1
בסיר בינוני, מביאים את מרק העוף לרתיחה, ומערבבים את אורז הבר, אורז חום ועלי דפנה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 45 דקות, עד שרוב המרק נספג.
מרכיבים שתצטרך
2
במחבת, להמיס את החמאה, בצל לטגן עד רך. מערבבים את הבשר הטחון, ומבשלים עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים את הפטריות, ערמוני מים, רוטב סויה ואבקת קארי, וממשיכים לבשל ומערבבים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
5
מערבבים את תערובת הבשר לתוך תערובת האורז, ולהסיר את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
6
העברה לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. למעלה עם גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד תוסס מעט השחמה.