אורז בר ותבשיל בקר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. מתכונים דומים: אורז בר ותבשיל בקר, אורז בר ותבשיל חזיר, ו תבשיל אורז בר.
הוראות
בסיר בינוני, מביאים את מרק העוף לרתיחה, ומערבבים את אורז הבר, אורז חום ועלי דפנה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 45 דקות, עד שרוב המרק נספג.
במחבת, להמיס את החמאה, בצל לטגן עד רך. מערבבים את הבשר הטחון, ומבשלים עד חום שווה.
מערבבים את הפטריות, ערמוני מים, רוטב סויה ואבקת קארי, וממשיכים לבשל ומערבבים עד מחומם דרך.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את תערובת הבשר לתוך תערובת האורז, ולהסיר את עלה המפרץ.
העברה לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. למעלה עם גבינת צ ' דר.
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד תוסס מעט השחמה.