קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

אורז בר ותבשיל בקר

אורז בר ותבשיל בקר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. מתכונים דומים: אורז בר ותבשיל בקר, אורז בר ותבשיל חזיר, ו תבשיל אורז בר.

הוראות

1
בסיר בינוני, מביאים את מרק העוף לרתיחה, ומערבבים את אורז הבר, אורז חום ועלי דפנה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 45 דקות, עד שרוב המרק נספג.
מרכיבים שתצטרך
2
במחבת, להמיס את החמאה, בצל לטגן עד רך. מערבבים את הבשר הטחון, ומבשלים עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים את הפטריות, ערמוני מים, רוטב סויה ואבקת קארי, וממשיכים לבשל ומערבבים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
5
מערבבים את תערובת הבשר לתוך תערובת האורז, ולהסיר את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
6
העברה לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. למעלה עם גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד תוסס מעט השחמה.