אורז בר-לחם שיבולת שועל
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו דבשה, סוכר, חלב חם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם אורז בר, אורז בר ורוטב לחם, ו שלושה גרעינים לחם אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1 כוס מים לרתיחה ברוטב בינוני-מחבת.
להוסיף אורז בר; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה או עד מכרז.
ניקוז במידת צורך. הניחו את אורז הפרא בצד.
להביא 1 כוס מים לרתיחה ברוטב בינוני-מחבת.
מוסיף את שיבולת השועל, ומבשל על חום בינוני גבוה במשך 2 1/2 דקות או עד עבה, ערבוב תערובת כל הזמן.
יוצקים את שיבולת השועל לתוך קערה גדולה. ממיסים 1 כפית סוכר ושמרים ב 1/2 כוס מים חמים בקערה קטנה; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים את אורז בר מבושל, תערובת שמרים, חלב חם, 1/4 כוס סוכר, מולסה, ומלח לשיבולת שועל; מערבבים היטב.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 4 1/2 כוסות קמח לתערובת שיבולת שועל; מערבבים עד מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 5 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופך לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה, ולתת לנוח 5 דקות.
רול לתוך 14 x 7 אינץ מלבן על משטח מקומח.
להפשיל מלבן בחוזקה, מתחיל עם קצה קצר, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר ומסתיים לאטום.
מקום רול, בצד התפר דאו n, במחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד כיכר השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח.
הסר כיכר מהמחבת, להתקרר על מתלה תיל.