קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות25
סוגי מאכליםלחם
מגזין

אורז בר-לחם שיבולת שועל

אורז בר-לחם שיבולת שועל
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו דבשה, סוכר, חלב חם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם אורז בר, אורז בר ורוטב לחם, ו שלושה גרעינים לחם אורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 1 כוס מים לרתיחה ברוטב בינוני-מחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
להוסיף אורז בר; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אורז בראורז בר
3
ניקוז במידת צורך. הניחו את אורז הפרא בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז בראורז בר
4
להביא 1 כוס מים לרתיחה ברוטב בינוני-מחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיף את שיבולת השועל, ומבשל על חום בינוני גבוה במשך 2 1/2 דקות או עד עבה, ערבוב תערובת כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
6
יוצקים את שיבולת השועל לתוך קערה גדולה. ממיסים 1 כפית סוכר ושמרים ב 1/2 כוס מים חמים בקערה קטנה; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים את אורז בר מבושל, תערובת שמרים, חלב חם, 1/4 כוס סוכר, מולסה, ומלח לשיבולת שועל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר מבושלאורז בר מבושל
מולסהמולסה
שיבולת שועלשיבולת שועל
סוכרסוכר
שמריםשמרים
חלבחלב
מלחמלח
8
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
9
מוסיפים 4 1/2 כוסות קמח לתערובת שיבולת שועל; מערבבים עד מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 5 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
10
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופך לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה, ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
רול לתוך 14 x 7 אינץ מלבן על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
12
להפשיל מלבן בחוזקה, מתחיל עם קצה קצר, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר ומסתיים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
13
מקום רול, בצד התפר דאו n, במחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
14
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
לחשוף בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
16
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד כיכר השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
הסר כיכר מהמחבת, להתקרר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת