אורז בר עם דגים מעושנים ואפונה הצמד נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, אפונה מתוקה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו אפונים מוקפצים ופטריות ברוטב דגים ובזיליקום, סלמון בסיר אחד עם אפונה ואורז, ו סוכר הצמד אפונה ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 4 ליטרים מים 2 כפיות מלח לרתיחה בסיר 5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים אורז בר ומבשלים, מכוסים חלקית, עד שהאורז רך והדגנים נפתחים, 1 עד 1 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטב
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
בינתיים, לבשל אפונה הצמד בסיר 4 ליטר של מים רותחים מומלחים עד פריך במכרז, על 2 דקות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות