אורז בר, פארו וסלט מנדרינה
אורז בר, פארו, וסלט מנדרינה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם טימין, פארו, מנדרינות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ feeds.epicurious.com יש 150 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו אורז בר, פארו וסלט מנדרינה, Ratatouille אורז שחור & סלט Farro, ו פארו עם פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 ענפי טימין, 2 מרק כוסות, ו 1 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני.
להוסיף קמצוץ של מלח, ואז אורז; להפחית את החום בינוני נמוך לכסות. מבשלים עד שנוזל נספג ואורז רך, 40-45 דקות.
בינתיים, לבשל פארו בסיר בינוני אחר, באמצעות הנותרים 2 גבעולי טימין, 2 מרק כוסות, ו 1 1/2 כוסות מים ובישול 35-40 דקות.
באמצעות סכין חדה, לחתוך את כל הקליפה ואת הדורית הלבנה מן המנדרינות; להשליך. עבודה מעל קערה גדולה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים, הצבת קטעים בקערה קטנה. לסחוט מיץ ממברנות לתוך קערה גדולה (אתה צריך בערך 1/2 כוס מיץ); להשליך ממברנות.
לטאטא שמן לתוך מיץ מנדרינה בקערה גדולה; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים מקטעי מנדרינה, אורז בר, פארו, בצל ירוק וזורקים בעדינות למעיל; מתבלים עם מיץ מנדרינה יותר, אם תרצה בכך.