אורז בר, פירות ומילוי פקאן
אורז בר, פירות, ומילוי פקאן נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אגוזי פקאן, שן שום, עלי סלרי מלב סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: דלעת אפויה עם אורז בר, פקאן ומילוי חמוציות, הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, ו אורז בר מלית עם פטריות בר.
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול על mediumheat.
מוסיפים סלרי קצוץ ובצל; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מרכךכמעט שקוף, כ 8 דקות. מערבבים ingarlic; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים אורז בר; מערבבים במשך 1 דקות.
מוסיפים מרק, עלה דפנה, 1 כפית מלח, ו1 1/2 כוסות מים; להגביר את החום ולהביא להרתיח. להפחית את החום בינוני-נמוך,כיסוי, ומבשלים במשך 30 דקות. לחשוף, ומערבבים, ולהמשיך לבשל, חשוף, stirringoccasionally, עד הנוזל נספג andrice הוא רך, 20-40 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 163°.
מורחים אגוזי פקאן על bakingsheet rimmed. טוסט עד ריחני, 5-7 דקות.
בואו מגניב; קוצצים גס. לעשות קדימה: Canbe עשה 1 יום קדימה. חנות אגוזים airtightat טמפרטורת החדר.
תן למילוי להתקרר, ואז לכסות ולהירגע. לחמם מחדש את mediumheat, הוספת מים על ידי כפות אם toodry, לפני המשך.
להשליך עלה דפנה. מערבבים אוכמניות מיובשות, משמשים וצימוקים.
בואו לשבת, מכוסה, במשך 5 דקות.
מתבלים אורז לפי הטעם במלח ופלפל.מקפלים פקאן, חמוציות פרוסות, וסלרי מתובל לתערובת.
234 קלוריות, 9 גרם שומן, 35 גרם פחמימות