המתכון אורז ואפונה: ניתן להכין ביסי ריסי בערך 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 2029 קלוריות, 110 גרם חלבון, ו 120 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת דורש שאלוט, חמאה, גזר, סלרי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 85%, המנה הזו יוצאת דופן. ריסי אי ביסי (אורז ואפונה), ריסי אי ביסי, אורז איטלקי ואפונה, ו ריסי אי ביסי, אורז איטלקי ואפונה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים את שמן הזית, השאלוט, הסלרי והפרושוטו במחבת עמוקה בגודל 12 עד 14 אינץ ' ומניחים על אש בינונית. מבשלים עד שהם רכים אך לא חומים, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
מוסיפים את ציר העוף לכיסוי האורז והופכים את החום לגובה. כמו רמת המניות מטבלים מתחת לרמה של אורז, להמשיך להוסיף מלאי, 1 מצקת בכל פעם, כדי לשמור על אורז מכוסה. מערבבים את האורז כל הזמן במהלך הליך זה.
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים בכל רחבי, תוך ערבוב כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
9
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 6 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגירי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים בעזרת כף עץ כדי לעקור את חתיכות העוף והירקות השחומות מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם רזה עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים עם תחתית המצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים ציר במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.