תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אורז האיטי שעועית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, שיני שום, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט כרוב מהאיטי, סלט תפוחי אדמה האיטי, ו אורז ושעועית פורטוריקנית (שעועית ורודה).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים שאלוט, פלפל, אורגנו ושום למחבת; מבשלים 12 דקות או עד שהירקות רכים, מערבבים לעתים קרובות.