אורז ושעועית קריביים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אורז האיים הקריביים שעועית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שעועית, מים, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח מרכז אמריקה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אורז ושעועית קריביים, אורז ושעועית קריביים, ו שעועית אדומה קריבית ואורז.
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר, ומערבבים אורז. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד הנוזל נספג; להפריש.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל, סלרי, פלפל ושום; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים עגבניות קצוצות, מלח, פלפל אדום כתוש, כמון, ומטגנים 2 דקות. מערבבים אורז מבושל, כוסברה, שעועית שחורה, ומבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב. מחלקים את תערובת השעועית באופן שווה בין 4 צלחות, ומפזרים גבינה.