אורז זעפרן עם צ'וריסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אורז זעפרן עם צ'וריסו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 508 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, ציר עוף, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: אורז זעפרן או אורז קיסרי, איך לעשות אורז זעפרן, המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, ו צדפות מאודות עם איולי צ'וריסו, הדרים וזעפרן.
הוראות
שים ציר עוף בסיר קטן וחום מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להפוך את החום לנמוך ולשמור על המבער.
בקערה קטנה, לשלב מים חמים וחוטי זעפרן. מערבבים עד מומס.
במחבת גדולה, מערבבים יחד אורז ומי זעפרן. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. כאשר האורז ספג את רוב הנוזל, להוסיף כוס של מלאי חם. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מרק נספג. המשך להוסיף מלאי, כוס אחת בכל פעם, עד אורז הוא רך אבל עדיין אל דנטה, על 20 דקות.
בעוד שהאורז סופג מניה, מחממים 2 כפות שמן זית במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף צ 'וריסו חתוך ומבשל עד צ' וריסו יש crisped ושחרר חלק השומן שלה, 3-4 דקות.
כאשר אורז הוא רק אל דנטה, מוסיפים אפונה קפואה צ ' וריסו (כולל כל שמן מחבת ה-saute). המשך לבשל עד אפונה מחוממים דרך, על 1 דקה.
קח את האורז מהחום ומערבבים בשמן הזית הנותר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.