אורז זעפרן פילאף
אורז זעפרן Pilaf דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 247 אוהדים. אם יש לכם אורז, חמאה מבהירה, פיסטוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, אורז זעפרן פילאף, ו אורז זעפרן פילאף.
הוראות
מחממים קומקום גדול של מים (קצת יותר מ ליטר) לרתיחה.
מניחים זעפרן בקערה קטנה, מכסים 2 כפות של מים חמים, להפריש.
חום 2 כפות של גי או חמאה מזוקקת בסיר 2 ליטר, עבה תחתית על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים את תרמילי הל, מקל קינמון, ציפורן וגרגרי פלפל למחבת. מטגנים בעדינות את התבלינים במשך 2 דקות.
מוסיפים אורז ומטגנים במשך 3 דקות נוספות, תוך ערבוב לאחר דקה או שתיים. חלק מהאורז צריך להשחים בתחתית המחבת.
הוסף ארבע כוסות של המים החמים שהכנת בשלב הראשון למחבת, דואג להוסיף לאט כפי שהוא עשוי בועה למעלה מתיז.
מוסיפים את חוטי הזעפרן ואת הנוזל השריית שלהם.
מערבבים, מביאים במהירות לרתיחה, להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר. מכסים בחוזקה ומבשלים 20 דקות.
טוסט פיסטוקים ושקדים: בעוד האורז מתבשל, במחבת קטנה, מחממים על חום גבוה בינוני ומוסיפים את הפיסטוקים ושקדים קצוצים. טוסט עד השחמה קלה, על 3 או 4 דקות, להסיר מחבת לתוך קערה.
הסר תבלינים, להוסיף צימוקים: לאחר 20 דקות, להסיר את המכסה מהאורז, לבחור את התבלינים כי צפו לחלק העליון של האורז-מקל קינמון, כל תרמילי הל כולו, פלפל שחור או ציפורן.
לפזר צימוקים זהובים על החלק העליון של האורז. החלף את המכסה ומבשל במשך 5 דקות נוספות.
מערבבים את השקדים הקלויים ופיסטוקים ומגישים.