קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

אורז חום ופראי Pilaf עם תאריך Chutney

אורז חום ופראי Pilaf עם תאריך Chutney
אורז חום ופראי Pilaf עם תאריך Chutney עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו אורז בסמטי חום, מים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. נסו אורז בר פילאף, אורז בר פילאף, ו אורז בר פילאף (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר גדול, ולהביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים אורז בסמטי. חזור תערובת לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים במשך 25 דקות. מערבבים אפונה ירוקה; לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטיאורז בסמטי
אפונה ירוקהאפונה ירוקה
3
הסר מהחום; תן לעמוד, מכוסה, 5 דקות.
4
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מוסיפים את הבצל; מטגנים 20 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מחלקים את תערובת האורז באופן שווה בין 6 צלחות; העליון כל מנה עם בצל קרמל, צ ' אטני, ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
(סה " כ כוללים תאריך Chutney)
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
תאריכיםתאריכים