אורז חום מטוגן עם ברוקולי וטופו
אורז חום מטוגן עם ברוקולי וטופו נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לך טופו, אורז חום, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 28 דקות. , שהוא מוצק. נסו קערת אורז חומה עם רוטב סויה טופו במרינדה וביצה מטוגנת, ברוקולי מוקפץ עם אורז חום {בשר אופציונלי}, ו אורז חום וטופו מאקי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אורז, 2 1/4 כוסות מים וקורט של מלח במחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות ולבשל עד אורז רך ונוזל נספג, 45 עד 50 דקות.
הסר מהחום, מוך עם מזלג ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
שמן חם במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר; מטוגנים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים ברוקולי ו מוקפץ במשך 2 דקות.
יוצקים 1/2 כוס מים ורוטב סויה. מבשלים, מערבבים, עד ברוקולי הוא רק מתרכך, על 12 דקות.
מוסיפים אורז וטופו ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.