קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

אורז טורקי טאיוואני (שאריות מבורכות)

אורז טורקי טאיוואני (שאריות מבורכות)
אורז טורקי טאיוואני (שאריות בברכה) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 543 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם שאלוט, רוטב סויה, חתיכות הודו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: אטריות טאיוואניות עם רוטב בשר (ספגטי טייוואני), אטריות אורז טאיוואניות מטוגנות, ו רוטב בשר טאיוואני עם אורז (אוהד Lu Rou).

הוראות

1
לשפשף את טורקיה עם 1/4 כפיות כל מלח ופלפל לבן. בחר סיר גדול עם מכסה, כגון תנור הולנדי, ומניח מדף ספינת בפנים. ממלאים את הסיר עם 2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מניחים את תרנגול ההודו על צלחת שמתאימה בתוך הסיר ויושב על מדף ספינת הקיטור. (על מנת לשמור את טפטוף טורקיה, טורקיה לא צריך להיות ממוקם ישירות על מתלה עם חורים.) להביא מים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ולכסות את הסיר. קיטור טורקיה עד הטמפרטורה הפנימית שלה קרוב העצם מגיע 180 מעלות, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
בואו מגניב. שמור את המיצים ואת טפטוף.
4
לאחר בשר טורקיה התקרר, למשוך את הבשר לחתיכות בגודל ביס ביד ולהשליך את העצמות והעור.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מחממים את שמן הירקות בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את שאלוט פרוס ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
7
מעבירים מיד לצלחת מרופדת בנייר מגבת. שמור את שמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
שלב את שמן הבישול של שאלוט עם 1/2 כוס של המיצים השמורים ואת טפטוף מן טורקיה מאודה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
9
מוסיפים את המים, הסוכר, רוטב סויה, פלפל סצ ' ואן, ואת 1/4 הנותרים כפיות כל אחד מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
10
מוסיפים חצי בצלצלים המטוגנים, שומרים את השאר לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
11
תערובת להקציף מעל חום בינוני להמיס סוכר. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים, שנחשפו עד מופחתים בחצי, כ -30 דקות. זן רוטב להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
כדי לשרת, לגרוף אורז לתוך קערות מנה אישיות ולמעלה עם ערימה של בשר טורקיה מגורר. כפית את הרוטב על כל קערה. לסיים עם שאלוט מטוגן וכוסברה לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך