אורז יסמין, עוף ושקד מוקפץ
אורז יסמין, עוף ושקדים מוקפץ הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 958 קלוריות. אם יש לכם ביצה לבן, חזה עוף, צנון דייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: עוף סאטה מוקפץ עם אורז יסמין ריחני כתום, שרימפס ונקניקיית עוף אנדיוללה מוקפץ עם אורז יסמין להשרות פירות ים, ו שרימפס וירקות מערבבים ומטגנים עם אורז יסמין.
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא את הלבן ביצה עד מקציף.
לטאטא את קורנפלור, 1 כף של שרי 1 כפית מלח.
מוסיפים את חזה העוף וזורקים למעיל. להכניס למקרר לפחות 4 שעות או לילה.
בסיר בינוני, לכסות את אורז יסמין עם 2 כוסות מים ולהביא לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 12 דקות. כבה את החום ותן לאורז לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות. Fluff את האורז ולהעביר גיליון אפייה גדול rimmed; להפיץ אותו בשכבה אפילו.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לכסות ולקרר עד צונן.
מורחים את השקדים הפרוסים במחבת פאי ואופים במשך כ 4 דקות, או עד הזהב החיוור.
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את עוגות האורז עד רך אבל עדיין לעיס, על 7 דקות.
לנקז ולפזר אותם על צלחת גדולה.
מוסיפים 4 כוסות מים וכף שמן לסיר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את העוף ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב פעם או פעמיים, עד מבחוץ הופך לבן, על 25 שניות; לנקז. בקערה, מערבבים את הפטריות עם מיץ לימון.
בווק, לחמם את 3 כפות הנותרים של שמן עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד שקוף, 5 דקות.
מוסיפים את השום וג ' ינג ' ר ומערבבים עד ריחני, 4 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתרכך, 3 דקות.
מוסיפים את עוגות העוף והאורז, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים במשך 1 דקה.
מוסיפים את 2 כפות שרי הנותרים ומבשלים במשך 10 שניות.
מוסיפים את השקדים ואת דייקון וזורקים שוב. מערבבים בחלב הקוקוס. את החום, מתבלים במלח ופלפל וטפטוף של שמן שומשום.