אורז יסמין, עוף ושקדים מוקפץ הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 958 קלוריות. אם יש לכם ביצה לבן, חזה עוף, צנון דייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: עוף סאטה מוקפץ עם אורז יסמין ריחני כתום, שרימפס ונקניקיית עוף אנדיוללה מוקפץ עם אורז יסמין להשרות פירות ים, ו שרימפס וירקות מערבבים ומטגנים עם אורז יסמין.
הוראות
1
בקערה בינונית, לטאטא את הלבן ביצה עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את חזה העוף וזורקים למעיל. להכניס למקרר לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בסיר בינוני, לכסות את אורז יסמין עם 2 כוסות מים ולהביא לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 12 דקות. כבה את החום ותן לאורז לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות. Fluff את האורז ולהעביר גיליון אפייה גדול rimmed; להפיץ אותו בשכבה אפילו.