אורז לימון-סלט פטרוזיליה
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו קבב עוף לימוני עם סלט עגבניות-פטרוזיליה, בקלה אפוי פטרוזיליה לימון, ו Lemony Lentil וסלט אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את האורז ומבשלים על חום מתון עד רק רך, על 14 דקות.
בקערה גדולה, לזרוק את האורז עם שמן זית ומיץ לימון. מערבבים את הפטרוזיליה, פלפל טיגון, זיתים, צלפים וגרידת לימון ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים חמים או בטמפרטורת החדר עם טריזי לימון.
מרכיבים
2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז arborio1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צלפים, שטוף סחוט2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה שטוחים ארוזים היטב, קצוצים בגסות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלחי לימון, למנה2(יכול להיות או להרחיק)גרידת לימון מגוררת796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן נרפא מגולען זיתים שחורים, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה1smallsפלפל טיגון איטלקי מתוק, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרי