אורז מוקפץ עם רוטב XO
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית צמחונית? אורז מוקפץ עם רוטב XO יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 859 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן צ'ילי, רוטב קמב" ץ, שמן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו עוגת אורז מוקפצת עם רוטב גוצ'וג'אנג (Ddeokbokki), ארוחת ערב: מערבבים אורז מטוגן עם רוטב גוצ'וג'אנג, ו אטריות אורז מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן ווק מעל חום גבוה עד עישון, ולאחר מכן להוסיף קישואים ומערבבים ומטגנים עד במכרז, על 2 דקות.
הסר מן wok, ואז להוסיף עוד כף שמן.
מוסיפים את הביצים ומטגנים על אש גבוהה, עד כמעט מבושל דרך.
תוסיף את רוטב הקמב " ץ לווק. להפוך את החום בינוני נמוך, ולאחר מכן להוסיף את האורז ומערבבים, לשבור גושים.
מוסיפים את רוטב הסויה ושמן צ ' ילי. לטעום ולהוסיף תבלינים לפי הצורך.
מוסיפים את הביצים ואת הקישואים, ומערבבים לערבב היטב.
מגישים מיד, לקישוט עם בצל ירוק.