קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

אורז מטוגן

אורז מטוגן
המתכון אורז מטוגן מוכן בסביבות 27 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל סיני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. אם יש לכם בצל ירוק, שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ירקות אורז מטוגן, איך לעשות אורז מטוגן ירקות / אורז s, נקניק סיני אורז מטוגן עם שאלוט מטוגן פריך, ו אורז מטוגן בסגנון כרוב אדום ובולגור חיטה {עם ביצה מטוגנת}.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת nonstick כבדה גדולה מעל חום גבוה. כאשר חם להוסיף 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את החזיר ומבשלים ערבוב מדי פעם עד משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל למחבת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 1 עד 2 דקות עד שהבצל ריחני
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את השום, זנגביל, בצל ירוק לבן ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6
מוסיפים את הירקות הקפואים. לבשל עד רק הפשיר אבל עדיין פריך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
7
להעביר את התוכן של המחבת לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
להחזיר את המחבת לחום ולהוסיף 2 כפות נוספות של שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים את הביצים כל הזמן ומבשלים עד כמעט להגדיר אבל עדיין לח, ולאחר מכן להעביר ביצה לקערה. לשבור את הביצים עם כף עץ או מרית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
להחזיר את המחבת לחום ולהוסיף את השמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את האורז למחבת ומשתמשים בכפית כדי לשבור גושים. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את האורז כדי לצפות באופן שווה עם שמן. להפסיק לערבב, ולאחר מכן לתת את האורז לבשל undisturbed עד שלה מקבל פריך מעט, על 2 דקות. מערבבים את האורז שוב, פירוק כל גושים חדשים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את הגדלים הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
13
העבר לקערה. מערבבים את כל החומרים יחד עם האורז, לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
לשרת.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלנגטווינים פרינס ויניארד צ ' נין בלאן עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
לנגטווין פרינס ויניארד שנין בלאן
לנגטווין פרינס ויניארד שנין בלאן
על ידי שימור הניחוחות והטעמים שנמסרו מהווינגרפ, לנגטווין צ ' נין בלאן הוא ביטוי תוסס של הזנים. פריך סבתא סמית ' אפל הערות להתמזג עם רמז של אגס טארט כדי ליצור יין בהיר ומרענן כי הוא קל ליהנות בכוחות עצמו.