קושימומחה
מוכן ב912 שעות
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

אורז מטוגן אינדונזי

אורז מטוגן אינדונזי
אורז מטוגן אינדונזי דורש על 912 שעות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 436 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חזה עוף, שאלוט, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: אורז מטוגן אינדונזי, אורז מטוגן אינדונזי, ו אורז מטוגן אינדונזי עם מקרל.

הוראות

1
יש לשטוף אורז במסננת גדולה ולנקז היטב. להביא אורז, מים, ו 1 1/2 מרק עוף כוסות לרתיחה מתגלגלת מלאה בסיר כבד 4 ליטר. מחבת כיסוי, ואז להפחית את החום נמוך מאוד לבשל עד הנוזל נספג ואורז הוא רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
הסר מחבת מחום ולתת אורז לעמוד, מכוסה, 5 דקות. להתפיח בעדינות עם מזלג, ולאחר מכן להעביר קערה רדודה גדולה או תבנית אפייה רדודה גדולה להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות. אורז צונן, מכוסה, 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חום 1 ליטר שמן בסיר 4 ליטר מעל חום גבוה עד מדחום רושם 191°. בעדינות טיפה 2 krupuk לתוך שמן, ואז מטגנים עד שהם צפים אל פני השטח, להתכרבל, ולהרחיב, על 20 שניות. הפעל krupuk מעל ומטגנים עד זהב חיוור, כ -10 שניות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז. מטגנים הנותרים krupuk ב 3 קבוצות באותו אופן, העברת מגבות נייר כדי לנקז, ואז מגניב לשבור לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
לשבור את האורז לדגנים בודדים עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
חום שנותר 3 כפות שמן ווק מעל חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן להוסיף שאלוט ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים שום ומערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מוסיפים עוף ומטגנים עד בחוץ הוא כבר לא ורוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מוסיפים שרימפס, צ ' ילי ומלח ומערבבים עד שרימפס מבושלים רק דרך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים 1/4 מרק כוס הנותרים עם מאניס ketjap ואורז ומערבבים ומטגנים עד אורז מחומם דרך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Kecap ManisKecap Manis
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
הסר ווק מחום ומערבבים ברוטב דגים וצדפות עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
מגישים נאסי גורנג על מגש עם krupuk, פרוסות מלפפון, וביצים קשות.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
12
* זמין ב adrianascaravan.com.
1
Krupuk יכול להיות מטוגן 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.