אורז מטוגן אינדונזי (נאסי גורנג)
אם יש לכם ביצים, חזה עוף, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסינית הזאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: איך לבשל: נאסי גורנג (אורז מטוגן אינדונזי / מלאיי), שרימפס אינדונזי אורז מטוגן-נאסי גורנג {מועדון סודי}, ו אינדונזי נאסי גורנג.
הוראות
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מורחים על תבנית אפייה, ומקררים 2 שעות עד הקור.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. ריסוס עם ספריי בישול nonstick.
יוצקים ביצים למחבת חמה. מבשלים עד שהביצים מתחילות להגדיר, מרימים את הקצוות של הביצים כדי לאפשר לביצה הלא מבושלת ליצור קשר עם המחבת החמה, כ -1 דקה. הפוך חביתה בחתיכה אחת ומבשל עד סט מלא, כ -30 שניות. חותכים חביתה לרצועות 1/2 אינץ'.
מחממים את שמן הירקות בווק או במחבת גדולה על חום גבוה. מערבבים בצל, כרישה, שום, פלפלים צ ' ילה. לבשל, ערבוב, עד בצל רך, 3 עד 5 דקות. מערבבים את העוף, סרטנים, כוסברה, וכמון, ערבוב היטב. מבשלים ומערבבים במשך כ 5 דקות.
מערבבים את האורז הקר, רוטב סויה מתוק, רצועות חביתה; לבשל עד שרימפס הם ורוד בהיר ועוף הוא כבר לא ורוד במרכז, 3 עד 5 דקות.