אורז מטוגן בקר
מתכון בשר בקר מטוגן אורז מוכן בערך 30 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 273 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סלרי, רוטב סויה, אורז רגיל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו בשר בקר וברוקולי-אורז [aka לא סיני לא מטוגן לא אורז], אורז מטוגן בקר, ו אורז מטוגן בקר (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז במים לפי ההוראות.
בינתיים, לרסס מחבת nonstick 12 אינץ ' עם ספריי בישול.
הוסף ביצה מוכה למחבת; לבשל 1 דקה או עד המשרד אבל עדיין לח.
הסר מחבת; לחתוך לרצועות דקות. כיסוי כדי להתחמם.
באותו מחבת, לבשל בשר טחון, פטריות וסלרי מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות או עד בשר מבושל היטב, ערבוב לעתים קרובות.
בקערה קטנה, מערבבים רוטב סויה, שמן שומשום ורוטב פלפל חריף; מערבבים לתוך תערובת בקר.
מוסיפים תרמילי אפונה, בצל, ביצה מבושלת ואורז מבושל; מבשלים 2 עד 3 דקות יותר או עד מחומם היטב, תוך ערבוב מתמיד.