אורז מטוגן ירקות מהיר
אם יש לכם רוטב סויה, ביצה, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. מתכונים דומים: אורז מטוגן ירקות מהיר וקל, ירקות אורז מטוגן, איך לעשות אורז מטוגן ירקות / אורז s, ו אורז מטוגן בשר חזיר מהיר.
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים סלרי ואפונה שלג למחבת; לטגן 3 דקות.
מוסיפים אפונה ירוקה וערמוני מים; לטגן 1 דקה.
לדחוף ירקות לצד אחד של מחבת.
יוצקים ביצה לצד השני של פאן. מבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שנעשה.
מוסיפים אורז מבושל, משליכים היטב. מערבבים בשמן שומשום שנותר, רוטב סויה ופלפל. מבשלים 1 דקה או עד תערובת אורז מחומם היטב, זורק מדי פעם.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ליאו Steen Saini כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.