אורז מטוגן עם מרמיט®
המתכון אורז מטוגן עם מרמייט® יכול לספק את הכמיהה הסינית שלך בסביבה 50 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . מנה אחת מכילה 761 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לך שמן צמחי, עוף טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 91%. נסו ירקות אורז מטוגן, איך לעשות אורז מטוגן ירקות / אורז s, בשר בקר, שיכר ופאי מרמיטה, ו ספגטי מרמייט (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות. אם אפשר, לבשל את האורז יום לפני כן ולהשאיר אותו לילה במקרר או לבשל אותו כמה שעות לפני שאתה מוכן להשתמש בו ולהשאיר אותו להתקרר.
מערבבים את העוף, 1/2 כפות רוטב סויה, ופלפל בקערה. תניח בצד.
חום 1 כף שמן במחבת או ווק על חום גבוה ומטגנים את השום והעוף עד חום, הקפד לשבור את העוף לחתיכות כמו שאתה הולך יחד.
מוסיפים את הבוק צ ' וי, אורז מקורר ופלפל. מערבבים לרגע.
להפחית את החום בינוני; לעשות חור באמצע המחבת ויוצקים את הביצה לתוך החור.
הוסף עוד שמן במידת הצורך. מבשלים דקה עד שהביצה מתחילה לשקוע, מכסים את החלק העליון של הביצה באורז ומבשלים חצי דקה יותר; מערבבים.
מערבבים ב 2 כפות רוטב סויה; ואז מערבבים את תמצית השמרים להפיץ. כאשר הכל הפך צבע מעט חום, להוסיף קצת פלפל לפי הטעם. תן לו ערבוב מהיר סופי, לוודא כי העוף מבושל היטב, ומגישים.