קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 30 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

אורז מטוגן: קרספל די ריסו

אורז מטוגן: קרספל די ריסו
אורז מטוגן: קרספל די ריסו הוא צמחוני ומספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון, קמח, קליפה של 1 תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו Riso e lenticchie (אורז ועדשים), Insalata di riso con würstel (סלט אורז עם נקניקיות), ו טורטה די ריסו E קישואים (אורז וקישואים Crostata (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את האורז, חלב, 2-1 / 2 כוסות מים, קמצוץ של מלח, ואת גרידת כתום בסיר 10-12 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפוך את החום נמוך, ערבוב כל הזמן. מבשלים עד שהאורז רך וספג את כל הנוזל, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
מיםמים
חלבחלב
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים את האורז המבושל על מגש הגשה ולתת לו לעמוד בן לילה או לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
3
למחרת, להסיר את חתיכות קליפת תפוז מן האורז.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
אורזאורז
4
מניחים את האורז, את הריקוטה, ואת הקמח בקערה גדולה, ומערבבים לשלב היטב. המשך לערבב עד שיצרת היטב מעורבב, להדביק המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
באמצעות כף עץ או מרית, להפיץ את האורז על צלחת שטוחה או קרש חיתוך עץ שאתה יכול לשמור בהישג יד בזמן שאתה מטגן. האורז צריך להיות מופץ בשכבה בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כף עץכף עץ
מריתמרית
6
חותכים את האורז לרצועות על 2 אינץ 'ארוך ו 1/2 אינץ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
7
ממלאים סיר עמוק לא יותר מחצי הדרך בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 350 מעלות. השמן צריך להישאר בטמפרטורה זו או סביב לאורך כל תהליך הבישול. עבודה בקבוצות קטנות של 6, בזהירות להרים את פרוסות של רסק אורז ולהניח אותם בשמן החם. על מנת שהחתיכות יישארו שלמות, השתמש במרית שטוחה, מחוררת כדי להרים ולהעביר את הפרוסות. מטגנים את קרספל עד חום זהוב. השתמש באותה מרית מחוררת כדי להסיר את כיסויי סיים לצלחת מרופדת מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מריתמרית
9
מסננים על מגבות נייר כשהם מבשלים. המשך בתהליך זה עד שכל הטוגנים מבושלים. לאפשר לביבות להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
10
בינתיים, לחמם את הדבש ואת המים הנותרים בסיר קטן על חום בינוני. טובלים כל צ ' יפס בדבש החם, מסירים ומניחים על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
מיםמים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מפזרים את כיסונים טבולים עם סוכר וקינמון ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר