אורז מתוק
אורז מתוק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 359 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 155 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך ביצה, חמאה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אורז ג'רגרי או Gur Walay Chawal / אורז מתוק באמצעות Jaggery, אורז מתוק, ו אורז מתוק פורטוגזי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את האורז, החמאה והמים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מקציפים יחד 2 כוסות חלב, קמח, סוכר, ביצה ותמצית וניל בקערה, ושופכים את תערובת החלב על האורז המבושל. מערבבים לשלב, ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות. מערבבים 1 כוס חלב מלא, את הקרם, צימוקים, וקינמון עד מעורב היטב, ולאפשר להתקרר במשך כמה דקות.