אורז נונה לונה
האורז של נונה לונה הוא ... ללא גלוטן ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1057 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אורז parboiled, קצפת, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. נסו פולו ראנצ'ו לונה (ראנצ' ו לונה עוף), פולו ראנצ'ו לונה (ראנצ' ו לונה עוף), ו לונה פודינג Lovegood (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר nonstick בינוני, חום 1/2 של החמאה על חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את האורז ואת לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 6 עד 7 דקות.
מוסיף את ציר העוף ומלח. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל מכוסה במשך 20 עד 25 דקות עד שהאורז רך וכל הנוזל נספג.
הסר את המחבת מהחום והשאר מכוסה במשך 5 דקות.
במחבת גדולה, להמיס את החמאה שנותרה על חום בינוני.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 1 עד 2 דקות עד ארומטי.
מוסיפים את השרימפס, מיץ לימון ורוטב חריף. מבשלים 2 עד 3 דקות עד השרימפס הוא ורוד ומבושל דרך. מערבבים את השמנת וחום דרך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
באמצעות מזלג, לטפוח האורז ולסדר על מגש. כפית את רוטב שרימפס שמנת על האורז ומגישים.