אורז ספרדי
אורז ספרדי יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. זה מנות ראשונות יש 195 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פימיאנטו, כמה מקפים רוטב חריף, אורז, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי), אורז ספרדי, ו אורז ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני עם תחתית כבדה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את האורז, הבצל והפלפל הירוק, ומטגנים עד שהאורז מעט משחימים והירקות מתרככים, 8 עד 10 דקות. מערבבים את העגבניות, פימיאנטו, מלח, קאיין ורוטב חם. מביאים לרתיחה, מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. להרתיח במשך 20 דקות, ואז להתרפק עם מזלג. אם האורז רך אבל רך מדי, קוק חשפו עוד 5 דקות. אם האורז יבש אך עדיין לא רך, להוסיף 1/2 כוס מים, לכסות ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות, או עד שהאורז נעשה.