קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

אורז עוף האנזיאני סט

אורז עוף האנזיאני סט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אורז עוף היינזי להגדיר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 955 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורז, עוף, רוטב צ'ילי כדי לשרת בצד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו אורז עוף הודי, אורז עוף הודי, ו ארוחת ערב: אורז עוף היינאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עוף בסיר מלאי גדול ומוסיפים יין אורז, 2 כפות רוטב סויה, 2 כפיות מלח, פלפל לבן, זנגביל, בצל ירוק ועלי פנדה (אם באמצעות). מכסים עוף במים (10 עד 12 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
יין אורזיין אורז
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
חום מעל חום בינוני-גבוה כדי להתבשל. להפחית את החום לרתיחה חשופה ולצוד את העוף עד רק מבושל דרך (155°F) עבור השדיים, (165°F עבור הרגליים), 35 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מעבירים עוף לצלחת. מערבבים שמן שומשום וכף הנותרים רוטב סויה בקערה קטנה. כאשר עוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לשפשף רוטב שומשום על עוף.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מסננים מרק ולהמשיך להתבשל על אש בינונית נמוכה עד מופחת כ 9 כוסות (לא דל שומן). העונה לפי הטעם ולתת מגניב 15 דקות כדי לאפשר את השומן אורז אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
1
מניחים 2 כוסות אורז ו 3 1/2 מרק כוסות (להשתמש ככל האפשר מן המרק) לתוך סיר אורז לבשל אורז.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סיר אורזסיר אורז
1
שמן חום ושאלוט בסיר בינוני על חום בינוני, ערבוב, עד חום זהוב עמוק, 3 עד 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר שאלוט לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חום 3/4 מרק כוס כדי להתבשל מעל חום בינוני גבוה ב 10 אינץ ישר מחבת צדדית ישר עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף בוק צ ' וי וכיסוי. מבשלים עד רק מכרז אבל עדיין ירוק, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
4
העברה למנה ומפזרים בצלצלי שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
5
מחממים מרק שנותר ומצקת לתוך קערות. פרוס בשר עוף לתוך מנות בגודל ביס לארגן על צלחת, כפית כמות קטנה של מרק מעל.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
6
מגישים עם אורז, בוק צ 'וי, מלפפון פרוס, כוסברה, רוטב צ' ילי, ומניס קאפ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
Kecap ManisKecap Manis
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
אפונה גויה®אפונה גויה®