קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

אורז פטריות בר

אורז פטריות בר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו אורז פטריות בר. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 303 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם ציר עוף, פטריות שיטאקי, מלח ופלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 31%. מתכונים דומים: אורז בר פטריות, אורז בר פטריות, ו אורז בר פטריות.

הוראות

1
מחממים 3 כפות חמאה ו -2 כפות שמן במחבת מטגן גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקפיצים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
בסיר בינוני מחממים את יתרת החמאה והשמן על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים את האורז ומערבבים לציפוי בחמאה ובשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוסיפים 6 כוסות מהציר, 1 כפית מלח ואבקת הפורצ ' יני, מביאים לרתיחה, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים. מקפלים פנימה את תערובת הפטריות, עוד ציר, במידת הצורך, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים לחום, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות