קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

אורז פילאף עם פטריות וצנוברים

אורז פילאף עם פטריות וצנוברים
אורז פילאף עם פטריות וצנוברים עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 369 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 161 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לך לחנות ותביא את ארוגולה, מלח, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. פילאף אורז עם צנוברים, פילאף אורז עם צנוברים, ו אורז חום עם פטריות וצנוברים קלויים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את המניה: למדוד את המניה על פי דרישות הנוזל על החבילה של אורז עבור 2 כוסות אורז.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
2
מניחים במחבת רוטב 2 ליטר ולהביא לרתיחה. בעוד המניה הוא חימום, להכין את צנוברים, פטריות, ואורז בשלושת השלבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
טוסט צנוברים: 
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4
מחממים מחבת sauté גדולה על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
תוסיף את הצנוברים. טוסט, ערבוב מדי פעם עד משחימים קלות וריחני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
6
הסר את צנוברים מהמחבת החמה לקערה, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לטגן את הפטריות: להחזיר את המחבת לחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הפטריות הקצוצות. לטגן יבש את הפטריות (ללא שומן), תוך ערבוב מדי פעם, עד הפטריות לתת את רוב הלחות שלהם ולהתחיל חום מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
9
הסר את הפטריות מהמחבת, להפריש(יכול להוסיף לאותה קערה כמו צנוברים.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מוסיפים שמן זית למחבת ומגבירים את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את האורז הלבן, מפזרים את האורז במחבת ומערבבים כדי מעיל עם השמן. מבשלים במשך כמה דקות, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל, ואז צנוברים ופטריות: 
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מערבבים את הבצל, ומבשלים עוד כמה דקות, עד הבצל לרכך ולהפוך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את הצנוברים והפטריות לאורז ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
שלב תערובת אורז ומניה: בזהירות להוסיף את תערובת האורז לסיר עם המניה החמה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מערבבים במלח ופלפל. להביא לרתיחה, להפחית את החום, ולכסות את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
קוק על פי הוראות חבילת האורז, בין 15 ל 45 דקות, בהתאם לסוג האורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
9
הסר מהחום ולתת לשבת מכוסה במשך 10 דקות.
10
מערבבים בחמאה וירוקים: מערבבים בחמאה וארוגולה קצוצה, גרגיר הנחלים או פטרוזיליה. להתפתל עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ירוקירוק
11
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות