אורז פרסי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Tah Dig (אורז פרסי), אורז עם תכשיטים פרסיים, ו פילאף אורז פרסי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אורז בסיר בינוני; מוסיפים 2 כפיות מלח ומים קרים לכסות על ידי 2". Bringto לרתיחה מעל חום בינוני; להפחית חום tolow ומבשל במשך 5 דקות.
מסננים אורז, הזמנה 3/4 כוס בישול נוזלי.
מניחים זעפרן ו 1/2 כוס שמורות בישולקוויד בקערה קטנה; לתת זעפרן לרכך במשך 5 דקות.
מניחים יוגורט בינוני bowland מערבבים הנותרים 1 כפית מלח ומי זעפרן.
מוסיפים אורז ומערבבים למעיל.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ועמוקהעל חום בינוני; מערבולת לתחתית המעיל של מחבת.
להוסיף אורז, mounding slightlyin מרכז. לתקוע 6-7 חורים באורז עם הקצה של כף עץ. מכסים בנייר כסף, אזמכסה. קוק, מסתובב מחבת מעל מבער בישול foreven, במשך 10 דקות (לא לערבב).להפחית את החום נמוך; לבשל, להוסיף יותרנוזל בישול שמור על ידי כף אורז פולסיף לא סיים בישול כאשר ממרח מים, עד סרטנים חום זהוב על תחתית האורז, 20-25 דקות.
הסר את המכסה ואת לסכל; הפוך צלחת overskillet. באמצעות כפפות תנור, בזהירות הפוך על צלחת; להשתמש spatulato עמיד בחום להסיר כל קרום שנותר במחבת.