אורז קורד (דהיווייל צ'אוול) נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מנות ראשונות יש 163 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. אם יש לכם מנגו, מלח, גהי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 46%. נסו אורז קורד, איך מכינים אורז קורד (אורז יוגורט), אורז פקורה / צ'וואל קה פאקור, ו סמא צ'אואל קי טיקי / קציצת אורז סמבת (מתכונים דומים).
הוראות
1
שוטפים אורז ב 2 שינויים של מים קרים; ניקוז. הביאו אורז ו -4 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים שמן ומלח. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות או עד שנוזל נספג. מוך עם מזלג. כף אורז לקערה גדולה; תן להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)