אורז קפוא (אורז הודי עם יוגורט)
המתכון אורז Curd (אורז הודי עם יוגורט) מוכן בערך 30 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. אם יש לך זרעי חרדל, צ'ילי קורט, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אורז curd, איך לעשות אורז curd (אורז יוגורט), Daddojanam-קורד רייס-Thayir Sadam-Mosaranna, ו אורז הודי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול או סיר אורז, לשלב אורז, חמאה, 3 כוסות מים, ו 1 כפית מלח. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים עד שהאורז רך, כ -20 דקות.
בעוד אורז הוא בישול, שמן חום על חום גבוה במחבת צדדית מדרון (אם יש לך ווק, להשתמש בו; אם לא, להשתמש בסיר קטן), רק מספיק כדי מעיל התחתון על ידי 1/2 אינץ'. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף צ ' ילי curd. לזרוק ללא הרף עד חום זהוב, 15-30 שניות. להפריש לנקז.
להשליך את כל אבל שתי כפות שמן ולחזור לחום. כאשר שמן מנצנץ, מוסיפים זרעי חרדל ומערבבים מעיל בשמן. כאשר זרעים מתחילים פופ, להוסיף asafoetida, כמון, קארי עלים. מטגנים עד ארומטי, על 10 שניות, ואז להסיר מן החום.
אם באמצעות ווק, להוסיף אורז מבושל לתבלינים שמן ומערבבים לשלב. אחרת לשפוך ולערבב שמן תבלינים לתוך סיר של אורז מבושל. מערבבים ביוגורט ומוסיפים מלח לפי הטעם.
מגישים בקערות קטנות עם זרעי רימון, כוסברה, וכמה צ ' ילי קרד לקישוט.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. גבריאלסקלוף צ ' נין בלאן עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
2019 Chenin Blanc הותסס באופן טבעי בחביות ישנות 85% עם התערבות מינימלית, והשאר עובר תסיסה במכלי פלדה. על האף, תפוחים ירוקים, גרידת ליים, דבש ואבן רטובה. חיך אלגנטי עם איזון, רעננות ומרקם מענג.