המתכון אורז Curd (אורז הודי עם יוגורט) מוכן בערך 30 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. אם יש לך זרעי חרדל, צ'ילי קורט, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אורז curd, איך לעשות אורז curd (אורז יוגורט), Daddojanam-קורד רייס-Thayir Sadam-Mosaranna, ו אורז הודי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול או סיר אורז, לשלב אורז, חמאה, 3 כוסות מים, ו 1 כפית מלח. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים עד שהאורז רך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
סיר אורז
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בעוד אורז הוא בישול, שמן חום על חום גבוה במחבת צדדית מדרון (אם יש לך ווק, להשתמש בו; אם לא, להשתמש בסיר קטן), רק מספיק כדי מעיל התחתון על ידי 1/2 אינץ'. כאשר שמן מנצנץ, להוסיף צ ' ילי curd. לזרוק ללא הרף עד חום זהוב, 15-30 שניות. להפריש לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
להשליך את כל אבל שתי כפות שמן ולחזור לחום. כאשר שמן מנצנץ, מוסיפים זרעי חרדל ומערבבים מעיל בשמן. כאשר זרעים מתחילים פופ, להוסיף asafoetida, כמון, קארי עלים. מטגנים עד ארומטי, על 10 שניות, ואז להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
עלי קארי
אספוטידה
¼ כפית אורגנו
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
4
אם באמצעות ווק, להוסיף אורז מבושל לתבלינים שמן ומערבבים לשלב. אחרת לשפוך ולערבב שמן תבלינים לתוך סיר של אורז מבושל. מערבבים ביוגורט ומוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושל
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מגישים בקערות קטנות עם זרעי רימון, כוסברה, וכמה צ ' ילי קרד לקישוט.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. גבריאלסקלוף צ ' נין בלאן עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.