אורז רימונים
אורז רימונים יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 529 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן זית, שאלוט, ציר עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אורז רימונים מתובלן, פודינג אורז עם סירופ רימונים, ו אורז חום וסלט רימונים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה * במחבת sauté בינונית על חום נמוך מאוד.
מוסיפים חצי כוס האורז, ערבוב מעיל. מבשלים במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז הוא בצבע חום אגוז.
הסר מהחום.בינתיים, לחמם את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט, זנגביל, קינמון, ואת שאר 1 ½ כוס אורז וסוט, ערבוב לעתים קרובות, עד שהאורז הוא חום זהוב, על 5 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ואת עלה דפנה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, לכסות ומבשלים במשך 14 דקות.
הסר מהחום ולתת לשבת, מכוסה, במשך 10 דקות, או עד שכל הנוזל נספגים.
מערבבים יחד את החוליות בקערה, ומקפלים את הפיסטוקים וזרעי הרימון.
מגישים מיד או בטמפרטורת החדר.