אורזו אפוי עם שרימפס, רוטב עגבניות, ופטן הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 718 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פסטה orzo), שרימפס, פטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו שרימפס אפוי ברוטב פטה עגבניות, שרימפס אפוי ואורזו עם גבינת פטה, ו שרימפס אפוי עם עגבניות ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מבשלים בצל, שום, אורגנו, פתיתי פלפל אדום ב 1 כף שמן בסיר כבד 4 ליטר מעל חום גבוה בינוני, ערבוב, עד בצל מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים יין ומרתיחים עד מופחת על ידי 1/2, על 3 דקות. מערבבים עגבניות ומלח, ואז להפחית את החום, ומבשלים במהירות, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מעט, כ 8 דקות. מערבבים שרימפס לתוך רוטב ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שרימפס רק מבושל דרך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
בעוד רוטב ושרימפס מתבשלים, לבשל orzo בסיר 6 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה. שמור 1/2 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז orzo במסננת. להחזיר אורזו לסיר ולזרוק עם שמן כף הנותרים. מערבבים ברוטב עם שרימפס ומי בישול שמורים, ולאחר מכן מוסיפים זיתים ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בלילת לחם תירס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
כפית 1/2 של פסטה לתוך 13 משומן על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת, ואז מפזרים 1/2 של פטה. למעלה עם פסטה הנותרים פטה, ואז אופים באמצע התנור, חשוף, עד גבינה נמסה מעט פסטה מחומם דרך, 10 עד 15 דקות.