קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

אורכיט סולת טרייה

אורכיט סולת טרייה

הוראות

1
מוסיפים מים וקמצוץ מלח נדיב היטב ובמזלג משולבים בהדרגה תערובת סולת עד שנוצר בצק (חלק מהתערובת לא ישולבו). על משטח עבודה ללוש בצק, המשלב תערובת סולת יותר מהקערה לפי הצורך ולהשליך כל גושים קשים, עד חלקה ואלסטית, כ 8 דקות. מחלקים את הבצק ל 8 חתיכות לעטוף בנפרד בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
סולתסולת
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
קו כל 2 מגשים עם מגבת מטבח יבשה ואבק לך את הידיים עם קצת תערובת סולת.
מרכיבים שתצטרך
סולתסולת
בצקבצק
מיםמים
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
3
הסר ניילון לעטוף מ 1 חתיכת בצק לגלגל בין הידיים כדי ליצור חבל 3 עד 4 מטרים ו 1/2 אינץ ' רחב. שים חבל על משטח עבודה עם סכין חדה לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ', להפריד חתיכות כמו לחתוך כך שהם כבר לא נוגעים. קל לזרוק חתיכות לחתוך עם תערובת סולת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סולתסולת
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
4
שים כל פיסת בצק חתוכה, בצד חתוך למטה, בכף היד וליצור דיכאון על ידי לחיצה על האגודל של היד השנייה לתוך הבצק ומתפתל מעט. סדר orecchiette על מגש מרופד מגבת מטבח. הפוך יותר orecchiette עם הנותרים 7 חתיכות של בצק באותו אופן, העברה למגשים מרופדים מגבת מטבח. Orecchiette עשוי להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר על מגשים מרופדים במגבת, מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
סולתסולת
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
סכיןסכין
5
Put each cut piece of dough, a cut side down, in palm of hand and form a depression by pressing thumb of other hand into dough and twisting slightly. Arrange orecchiette on a kitchen-towel-lined tray. Make more orecchiette with remaining 7 pieces of dough in same manner, transferring to kitchen-towel-lined trays. Orecchiette may be made 2 days ahead and chilled on towel-lined trays, covered with plastic wrap.
מרכיבים שתצטרך
OrecchietteOrecchiette
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק