אוש (צ'ילי אפגני)
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו את אוש (צ'ילי אפגני). תמורת 2.48$ למנה , תקבלו מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -33 גרם חלבון , 29 גרם שומן , ובסך הכל 702 קלוריות . גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, שימורים של עגבניות, כמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-25 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 93% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צ'ילי אנצ'ו צ'יפוטלה , צ'ילי עוף לבן 17 שעועית ,ועוף וברוקולי אסיאתי עם רוטב שום צ'ילי .
הוראות
משחימים בשר בקר טחון במחבת על אש בינונית; מוציאים בעזרת כף מחוררת לסיר גדול; שמירת טפטופים במחבת. מבשלים ומערבבים את הבצל בטפטופים השמורים עד להזהבה; מוציאים בעזרת כף מחוררת ומוסיפים לבשר הבקר בסיר. מערבבים את העגבניות עם מיץ, שום, פלפל אדום, כמון, אבקת צ'ילי, נענע, גראם מסאלה, שעועית גרבנזו ותרד לתוך תערובת הבקר ומניחים את הסיר על אש נמוכה; מבשלים 3 עד 6 שעות.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים פנימה את הפטוצ'יני, ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לביס, כ-8 דקות.
מסננים היטב במסננת שהוגדרה בכיור. מערבבים לתוך הצ'ילי יחד עם השמנת החמוצה ומגישים חם.