אותנטי סיני מאודה דגים
דגים מאודים סיניים אותנטיים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 58 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 364 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ג'ינג'ר, בצל ירוק, דג סלע ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מכלמתכונים יש 15 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסינית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הציון הזה מוצק. נסו דגים מאודים סיניים, דגים מאודים סיניים עם בצל ירוק, ו דגים מאודים, בסגנון סיני (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול 1/2 מלא במים ומניחים ספינת קיטור במבוק עם מכסה על גבי הסיר. מביאים לרתיחה מתגלגלת. קרצפו את קשקשי הדג ושטפו במים קרים.
הניחו את הדג על צלחת מתכת קטנה, בטן כלפי מטה.
מניחים לתוך ספינת הקיטור ומכסים. מבשלים עד שהדג כבר לא אטום ומתקלף בקלות, 10 עד 12 דקות. נסו לא להוריד את המכסה מהסיר עד שהוא נעשה מהביל; זה יבטיח דג מבושל ונימוח לחלוטין.
בזמן שהדג מהביל, שלבו את השמן הצמחי, הבצל הירוק והג ' ינג ' ר בסיר קטן. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהג ' ינג ' ר מבעבע. שופכים בזהירות את השמן החם על הדג המאודה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את מארק ווסט פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריגיו]()
מארק ווסט פינו גריגיו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדרים בגימור עדין, נקי ומתמשך.נסה לזווג עם פיש אנד צ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.