. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו בצל, רסק עגבניות, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 89% המנה הזאת מעולה. נסו Atomic Ahi Poke (Spicy Ahi Poke with Chili Water), Ga Kho Aka עוף קרמל (מותאם משני זוג רעבתני ובישול ' Canuck), ו קוקטייל אטומי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, בקר טחון חום יחד עם בצל, פלפל אדום כתוש, אבקת שום, ופלפל מתובל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
(מומלץ: קטלינה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים את השומן, ומניחים את התערובת לתוך סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
מערבבים פטריות, שעועית אפויה, שעועית כליות עם נוזל, רסק עגבניות, סוכר, גזר, סלרי, פלפלים, בירה ורוטב ברביקיו לתוך סיר איטי. מתבלים ברוטב חריף ופלפל אדום מרוסק יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
שמן זית כתית מעולה של גויה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שעועית אפויה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזיר
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ויינרט קאבס דה ויינרט עם 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.