קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

אטריות Sukiyaki בשר

אטריות Sukiyaki בשר
אטריות Sukiyaki בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 513 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בשר בקר, פטוצ'יני, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Sukiyaki בשר, Sukiyaki בשר טחון, ו בשר לקצץ Sukiyaki (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפטוצ ' יני עד אל דנטה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים ושוטפים מתחת למים חמים.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר את האטריות ל 4 קערות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את רוטב הסויה עם סאקה, מים וסוכר ומערבבים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
5
חום 1 כף שמן במחבת גדולה עד מנצנץ. מתבלים את הבשר במלח, מוסיפים למחבת ומבשלים על אש גבוהה, מערבבים מדי פעם, עד חצי מבושל, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
העברה לצלחת.
7
הוסף את הנותרים 1 כף שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד השחמה קלה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיף את כובעי shiitake ומבשלים עד שהתרכך, 5 דקות יותר.
10
מוסיפים את הבצל הירוק ואת גרגיר הנחלים ומבשלים, ערבוב בעדינות, עד הנחלים הוא רק נבול, 1 דקה. להחזיר את הבשר וכל מיצים שנצברו למחבת, יחד עם טופו.
מרכיבים שתצטרך
11
תוסיף חצי מהרוטב לסויה. מביאים לרתיחה ומבשלים רק עד הבשר מבושל דרך, 1 דקה. כפית את sukiyaki מעל האטריות טפטוף עם רוטב סויה סאקי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
12
לשרת.