אטריות אודון עם ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. גשו לסופר וקנו נבטי במבוק, רוטב שעועית, ג'ינג'רוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אטריות אודון עם ברוקולי ופלפלים, אטריות אודון שומשום, ו אטריות אודון שומשום.
הוראות
1
אם משתמשים פטריות מיובשות, להשרות אז במשך 15 דקות במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
רצועת קליפת לימון אחת
2
לחתוך ולזרוק גזע מרכז, לחתוך את שאר הפטריות לחתיכות קטנות, בגודל ביס.מקלפים וחותכים גזר לגפרור.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
מניחים סיר גדול של מים על הכיריים לרתיחה.פורסים את הטופו לשלושה לוחות כאילו היו פרוסות לחם קטנות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימון אחת
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מחממים 2 כפות של שמן בוטנים במחבת. מטגנים את שני הצדדים של לוחות טופו עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מן המחבת ולתת לוחות טופו מגניב על מגבות נייר כדי לנקז כל שמן.
מחממים את 2 כפיות שמן בוטנים הנותרים בווק או מחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מוסיפים את הצ 'ילי, שום וג' ינג ' ר. מוקפץ במשך 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ומבשלים עד הבצל הוא התרכך מעט-על 3 דקות.זרוק את אטריות אודון ואת הברוקולי לתוך המים (תן לזה לבשל בזמן שאתה מערבבים טיגון). בווק, מוסיפים את הכרוב, גזר ופטריות. מוקפץ עד שנבל הכרוב.