אטריות אורז חסילוני בוטנים מתובלים
אטריות אורז חסילוני בוטנים מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 521 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך מים, חמאת בוטנים שמנת, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו רוטב בוטנים חריף עם אטריות אורז חומות וירקות, אטריות בוטנים חריפות, ו אטריות בוטנים חריפות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה או מחבת על חום בינוני; בצל טחון, שום, פתיתי פלפל אדום עד השום הוא מעט השחמה, 2 עד 3 דקות.
הוסף שרימפס; לבשל ומערבבים עד שרימפס להתחיל המשרד, על 5 דקות.
מערבבים עגבניות, חמאת בוטנים, וממרח צ ' ילה אדום לתוך תערובת שרימפס; מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד רוטב מתעבה, על 20 דקות.
מניחים אטריות בקערה גדולה ומכסים במים חמים. מניחים בצד עד אטריות מתרככות, כ 15 דקות.
מחלקים אטריות בין צלחות הגשה; העליון עם רוטב שרימפס.
מקשטים כל מנה בכוסברה, יוגורט ובוטנים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.