אטריות אורז מוקפצות עם קולרבי ובזיליקום
אטריות אורז מוקפצות עם קולרבי ובזיליקום עשויות להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 470 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, קולרבי קלופים, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אטריות מוקפצות עם חצילים ובזיליקום, אטריות אורז מוקפץ, ו אטריות אורז מוקפץ עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר מהחום, להוסיף את אטריות האורז ולתת לספוג עד האטריות רכות, על 7 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, יין לבן, סוכר ושמן צ ' ילי.
במחבת גדולה או ווק עם ידית, מחממים את השמן.
מוסיף את קולרבי ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 3 דקות. מערבבים ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הפלפל האדום ואת השום ומערבבים עד השום הוא ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את הביצים; מוקפץ עד רק להגדיר, כ -30 שניות.
מוסיפים את אטריות האורז, נבטי שעועית, בצל ירוק, בזיליקום ותערובת רוטב הסויה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, משליך בעדינות, עד האטריות מחוממות דרך מצופה ברוטב, על 1 דקה.
מעבירים את האטריות לצלחות או קערות ומגישים מיד.