קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

אטריות אורז מוקפצות עם קולרבי ובזיליקום

אטריות אורז מוקפצות עם קולרבי ובזיליקום
אטריות אורז מוקפצות עם קולרבי ובזיליקום עשויות להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 470 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, קולרבי קלופים, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אטריות מוקפצות עם חצילים ובזיליקום, אטריות אורז מוקפץ, ו אטריות אורז מוקפץ עם ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהחום, להוסיף את אטריות האורז ולתת לספוג עד האטריות רכות, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז היטב.
4
בקערה קטנה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, יין לבן, סוכר ושמן צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
5
במחבת גדולה או ווק עם ידית, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את קולרבי ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 3 דקות. מערבבים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הפלפל האדום ואת השום ומערבבים עד השום הוא ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הביצים; מוקפץ עד רק להגדיר, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את אטריות האורז, נבטי שעועית, בצל ירוק, בזיליקום ותערובת רוטב הסויה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, משליך בעדינות, עד האטריות מחוממות דרך מצופה ברוטב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים את האטריות לצלחות או קערות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך