אטריות אסייתיות עם שרימפס ואדממה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אטריות אסיאתיות עם שרימפס Edamame. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אטריות סובה, שרימפס, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו אטריות אסייתיות עם Edamame בתוך זמן קצר, שרימפס אסיאתי Edamame מוקפץ, ו אטריות אסיאתיות עם אספרגוס ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את האטריות ומבשלים כאשר התווית מכוונת, ומוסיפים את האדממה במהלך 3 הדקות האחרונות של הבישול. שמור 1/2 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז את האטריות ואת edamame.
בינתיים, מחית את השום, זנגביל, Sriracha, 1/2 כף שמן צמחי ו 2 כפות מים בבלנדר.
מערבבים את מיץ הסיד, רוטב סויה ושמן שומשום בקערה קטנה.
מחממים את הנותרים 1/2 כפות שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לטפוח את השרימפס יבש ומתבשל במלח; להוסיף למחבת ולבשל, מפנה, עד רק ורוד, 2 דקות.
מוסיפים את תערובת Sriracha ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השרימפס מבושלים דרך, על 2 דקות יותר.
מוסיפים את תערובת רוטב הסויה, אטריות ואדממה, עשבי תיבול ואת מי הבישול השמורים וזורקים. מחלקים בין קערות רסס עם יותר שמן שומשום.