אטריות בוטנים עם סובה עם טופו ונבטי שעועית כבושים
אטריות בוטנים עם טופו ונבטי שעועית כבושים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי חומץ יין אורז, מלח, חמאת בוטנים עם שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. 140 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-10 דקות. נסו אטריות סובה וטופו עם רוטב בוטנים חריף, סלט שעועית ירוקה מתובל עם טופו שומשום ליים, ו אטריות סובה עם טופו (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד 1/2 כוס מים, חומץ, סוכר ומלח בקערה קטנה עד סוכר ומלח הם מומסים.
שלב מי מלח עם נבטים בצל ירוק במיכל אטום קטן להכניס למקרר במשך 1 שעה או עד לילה. (זה יכול להיעשות קדימה בשילוב עם סלט למחרת בעת ההגשה).
לטאטא יחד חמאת בוטנים, רוטב סויה, 3 כפות מים חמים, 2 כפיות שמן שומשום, רוטב דגים, דבש, מיץ לימון. מבשלים אטריות סובה במים מומלחים קלות על פי הוראות החבילה.
מסננים ורצים מתחת למים קרים כדי להתקרר. לזרוק יחד אטריות עם רוטב בוטנים ושומשום למעיל.
חום שנותר 2 כפיות שמן שומשום במחבת סאוט.
טופו מטוגנים עד השחמה קלה מכל הצדדים, על 3 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח.
מניחים אטריות במיכלים העליון עם טופו. מקררים עד שמוכנים להגיש. כדי לשרת, העליון עם נבטי שעועית כבושים בצל ירוק.