אטריות ביצה מוקפצות עם פטריות, עגבניות ונבטי שעועית (Bakmie Goreng)
אטריות ביצה מוקפצות עם פטריות, עגבניות ונבטי שעועית (Bakmie Goreng) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן בוטנים, אטריות ביצים, עלי בזיליקום תאילנדים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אטריות מוקפצות אינדונזיות (באקמי גורנג), מערבבים אטריות מטוגנות עם גבעולי שום, פטריות וביצי שליו, ו מי גורנג (אטריות מטוגנות חריפות) (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים צ ' ילי, שאלוט ושום למחבת; מוקפץ 1/2 דקות או עד שאלוט ושום מתחילים להשחים. מערבבים פטריות וכרישה; מוקפץ 3 דקות או עד כרישה הוא רך.
להחזיר מחבת לחום; להוסיף הנותרים 2 כפות שמן למחבת.
מוסיפים נבטים ואטריות למחבת; מוקפץ 2 דקות או עד מחומם היטב. להחזיר תערובת פטריות למחבת; מערבבים רטבי סויה, זורק אטריות מעיל.
מניחים 1 תערובת אטריות כוס בכל אחד 6 קערות; העליון כל מנה עם 1/3 פלחי עגבניות כוס בזיליקום תאילנדי.