קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

אטריות בלבוש קר, Yibin-Style

אטריות בלבוש קר, Yibin-Style
אטריות בלבוש קר, בסגנון Yibin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1060 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 56 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 183 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שומשום, אטריות, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ילדה אחת Melty שוקולד חמאת בוטנים עוגה כקינוח. נסו גלוטן חיטה ואטריות קרות, בסגנון סצ'ואן, בייקון חם לבוש אטריות קישואים עם פטריות, כרוב וביצה מטוגנת, ו פיצה בסגנון ג'י (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שמן צ ' ילי, שמן שומשום ורוטב סויה בקערה קטנה. תניח בצד. להביא סיר גדול של מים לרתיחה. Blanch את יורה אפונה או תרד רק עד העלים הם נבלו, על 5 שניות. מיד להעביר קערה של מים קרים. לסחוט לחות עודפת, ולאחר מכן לחלק את הירוקים בין 4 קערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ירוקירוק
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
הוסף 1 כף שמן צמחי לכל קערה
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מחממים כף אחת שמן בווק גדול מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את הירקות המשומרים ומטגנים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
5
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מבשלים את האטריות על פי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מסננים ושוטפים מתחת למים זורמים קרים. מחלקים את האטריות בין קערות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
טפטוף כל קערה עם רבע מתערובת שמן/סויה chlii.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מפזרים ירקות חרדל מוקפץ, אגוזי מלך, זרעי שומשום, בצל ירוק באופן שווה בין הקערות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק חרדלירוק חרדל
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שום מולבןשום מולבן
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
מגישים מיד, ומאפשר לאורחים שלך לערבב אטריות שלהם ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי