אטריות בלבוש קר, Yibin-Style
אטריות בלבוש קר, בסגנון Yibin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1060 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 56 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 183 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שומשום, אטריות, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ילדה אחת Melty שוקולד חמאת בוטנים עוגה כקינוח. נסו גלוטן חיטה ואטריות קרות, בסגנון סצ'ואן, בייקון חם לבוש אטריות קישואים עם פטריות, כרוב וביצה מטוגנת, ו פיצה בסגנון ג'י (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמן צ ' ילי, שמן שומשום ורוטב סויה בקערה קטנה. תניח בצד. להביא סיר גדול של מים לרתיחה. Blanch את יורה אפונה או תרד רק עד העלים הם נבלו, על 5 שניות. מיד להעביר קערה של מים קרים. לסחוט לחות עודפת, ולאחר מכן לחלק את הירוקים בין 4 קערות קטנות.
הוסף 1 כף שמן צמחי לכל קערה
מחממים כף אחת שמן בווק גדול מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הירקות המשומרים ומטגנים עד ריחני, כ -30 שניות.
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
מבשלים את האטריות על פי ההוראות על החבילה.
מסננים ושוטפים מתחת למים זורמים קרים. מחלקים את האטריות בין קערות הגשה.
טפטוף כל קערה עם רבע מתערובת שמן/סויה chlii.
מפזרים ירקות חרדל מוקפץ, אגוזי מלך, זרעי שומשום, בצל ירוק באופן שווה בין הקערות.
מגישים מיד, ומאפשר לאורחים שלך לערבב אטריות שלהם ליד השולחן.