אטריות ג'ינג'ר-בצל ירוק עם טופו של מומופוקו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Momofuku של זנגביל בצל ירוק אטריות עם טופו. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 741 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, בצל ירוק, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו לא Momofuku ג'ינג'ר בצל ירוק אטריות, אטריות בצל ירוק, ו אטריות בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לערבב יחד את הבצל הירוק, זנגביל, 1/4 כוס השמן, 1 1/2 כפיות של רוטב סויה, חומץ, ומלח. מכסים את הטופו עם רוטב הסויה שנותר ומניחים בצד. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת 12 אינץ מעל בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הטופו ומבשלים עד הזהב, על 4 דקות בסך הכל, הפיכת החתיכות פעם אחת.
להעביר טופו לצלחת מרופדת בנייר מגבת, ואז לבשל אטריות על פי הוראות החבילה.
מסננים את האטריות וזורקים אותם עם רוטב ג ' ינג ' ר בצל ירוק בקערה גדולה.
להעביר קערות הפרט העליון עם טופו.
מגישים עם sriracha, אם תרצה.