קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

אטריות זכוכית קוריאניות טעימות (Jap Chae)

אטריות זכוכית קוריאניות טעימות (Jap Chae)
המתכון טעים אטריות זכוכית קוריאנית (Jap Chae) יכול לספק את התשוקה הקוריאנית שלך בערך 20 דקות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. אם יש לכם שמן צמחי, מים, ורמיצ'לי בטטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. וזה די גרוע. נסו אטריות זכוכית קוריאניות-Jap Chae / Chap Chae, אטריות זכוכית קוריאניות Jap Chae, ו Chap chae צמחוני (אטריות קוריאניות עם ירקות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשבור את ורמיצ ' לי לחתיכות קטנות ולמקם בצלחת עמוקה. מכסים במי ברז חמים ומשרים במשך עשר דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2
לטאטא יחד את רוטב הסויה, סוכר חום, ומים רותחים; לשפוך על אטריות מנוקזות; לאפשר לספוג 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים את שמן הירקות למחבת ומניחים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את האטריות ואת תערובת רוטב הסויה למחבת ומבשלים ומערבבים עד חם, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מפזרים שומשום על האטריות ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת