אטריות לבנות עבות
אטריות לבנות עבות ועבות יכולות להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Pancit מיקי (אטריות ביצה עבות) עם בשר חזיר וירקות, איך לבשל: Pancit מיקי (אטריות ביצה עבות) עם חזיר וירקות, ו Crockpot הקל ביותר צ'ילי עוף לבן עבה במיוחד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבצק על ידי הצבת 3 כוסות קמח בקערה ושופכים במחצית המים המלוחים בזרם יציב ואיטי. מערבבים בעדינות לערבב. בהדרגה לטפטף יותר של המים המלוחים, ערבוב עד הבצק יוצר מסה מתפוררת מעט. להפעיל קצת לחץ כדי ליצור את הבצק לכדור ולמקם אותו בשקית ניילון סגורה לנוח במשך כ 30 דקות בטמפרטורת החדר, או לקרר אותו במשך כמה שעות או לילה.
כריך בצק אטריות נח בין שכבות של פלסטיק כבד חובה (פלסטיק 6 רגל, שעוונית, או מפת שולחן ויניל, מקופל לשניים, עובד היטב).
מניחים את הבצק הסגור בפלסטיק על הרצפה, ועומדים יחפים מעליו. לחץ למטה עם שתי הרגליים — את כל השטח של הרגליים, לא רק את העקבים — ובהדרגה להפוך בצורה מעגלית, באמצעות צעדים קטנים, רקיעות. כמו משקל הגוף שלך מוחל, הבצק יהיה לשטח ולמתוח. עצור מדי פעם כדי להסיר ולקפל את הבצק עם הידיים, ואז כריך אותו שוב בין השכבות של בד פלסטיק ולחזור על פעילות לחיצת הרגל שלך. אם יש צורך למנוע את הבצק מלהידבק לפלסטיק, מפזרים אותו בקמח נוסף.
לאחר 4 או 5 דקות, כאשר הבצק מרגיש אלסטי ורכש ברק סאטיני, לעשות סיבוב סופי של רקיעות כדי לשטח אותו לתוך 1/4 אינץ ' עבה, יותר או פחות, צורה סגלגלה.
להעביר את הבצק ללוח גדול, מקומח קלות. לסירוגין משיכות אנכיות ואופקיות, להשתמש מערוך מקור קל למתוח את הבצק לתוך סגלגל גדול, על 1/8 אינץ ' עבה, 1 רגל רחב, ועל 1 1 1/2 רגליים ארוכות. במידת הצורך, מחלקים את הבצק לשניים ועושים שתי אליפסות קטנות יותר.
מפזרים את הבצק מגולגל החוצה בנדיבות עם קמח, ומקפלים אותו בחזרה על עצמו 4 או 5 פעמים (כמו קיפול מאוורר נייר, אבל לא לקפל או ללחוץ על הבצק המקופל). השתמשו בסכין ארוכה וחדה כדי לחתוך את הבצק לסרטים בעובי 1/4 אינץ ' שאורכם 1/2 רגל. קל אבק את האטריות עם קמח לפני הרמת אותם מן הלוח.
מביאים סיר גדול מאוד של מים לרתיחה מתגלגלת. בעדינות לנער את עודף קמח מן האטריות לפני הורדת אותם לתוך הסיר. מערבבים את האטריות כדי להיות בטוחים שהם נפרדים לגדילים בודדים. מבשלים ברתיחה קבועה במשך 7 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם. בדוק אטריות על ידי משיכת אותו מתוך הסיר ו צולל אותו לתוך מים קרים: זה צריך להיות שקוף, ללא ליבה קשה, אבל עדיין מוצק. במידת הצורך, להרתיח עוד יותר, בדיקת התקדמות כל 45 שניות בערך.
אם תגיש את האטריות חמות מאוחר יותר, הרם אותן מהסיר, שומר את המים הרותחים (או השתמש במוסף פסטה, או לגרוף מסננת או מסננת מתחת לאטריות).
אם אתה תהיה משרת את האטריות קרות, לנקז אותם.
בין אם אתם מתכננים להגיש את האטריות חם או קר, לשטוף אותם היטב תחת מים זורמים קרים כדי להסיר עמילן פני השטח כי אחרת לגרום להם דביק.
מניחים את האטריות בצד עד מוכן לאכול-הם יכולים להיות מוחזקים עד כמה שעות (להכניס למקרר אם מחזיק יותר מ 20 דקות). כאשר מוכן להשתמש, לשטוף אטריות במים חמים רותחים אם משרתים אותם במרק חם, או מים קרים אם המשרתים אותם מקורר כמו סלט.
* קמח אודון קו (גבוה גלוטן אודון) נמכר במכולת אסיה; קמח לחם גלוטן גבוה יכול להיות מוחלף.* למרות הרצפה tatami-matted הוא משטח אידיאלי שבו לדרוך אטריות, ריצוף אמריקאי מכוסה לינוליאום עובד היטב, מדי. אם המטבח שלך יש עץ קשה או רצפת אבן, תצטרך להפיץ מגבת אמבטיה גדולה תחת בד פלסטיק כדי לספק קצת ריפוד.* אם רגל רקיעות אינה הסגנון שלך, אתה יכול להשתמש בהתקני לישה מכניים כגון וו בצק על מעבד מזון, או מצורף לזניה למכונת פסטה.